צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב בצל מקורמל
צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב בצל מקורמל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך קמח, שמן canolan, רוטב בצל מקורמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב בצל, צלעות חזיר ברוטב בצל, ו צלעות חזיר ברוטב בצל כפרי.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, 1/2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל בצלחת רדודה.
מניחים כל צלע חזיר בין 2 יריעות של ניילון נצמד, ו לשטח עד עובי 1/8 אינץ', באמצעות מערוך או צד שטוח של פטיש בשר.
מפזרים חזיר עם נשאר 1 כפית. כל מלח ופלפל.
מניחים קמח בצלחת רדודה; מניחים חלבונים ביצה בצלחת רדודה אחרת. Dredge חזיר בקמח, לטבול בחלבון ביצה, ואת dredge בתערובת פירורי לחם, לחיצה לדבוק; מקום על מתלה חוט.
מבשלים חצי חזיר ב 1 1/2 כף. שמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד הזהב. טפיחה העליון של חזיר עם 1 1/2 כף. שמן באמצעות מברשת מאפה; להפוך חזיר מעל. לבשל 3 דקות או עד הסוף. להתחמם על מתלה חוט נקי במחבת ג ' לי רול בתנור 200. חזור עם בשר חזיר הנותרים 3 כף. שמן.
מגישים עם רוטב בצל קרמל וסלט כרוב תפוחים.