צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב שמנת
מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב פטריות, צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב חלב חום, ו צלעות חזיר מטוגנות ברוטב שמנת.
הוראות
שמור 2 כפות קמח, ולהניח בצד.
מניחים את שאר הקמח בצלחת רדודה.
מערבבים תיבול Cajun, אבקת שום, ופלפל. לשפשף צלעות חזיר באופן שווה משני הצדדים עם תערובת תיבול.
לטבול חזיר בחמאה; לדלות בקמח. קל מעיל שני הצדדים של חזיר עם תרסיס בישול.
מבשלים חזיר, בקבוצות, בשמן חם במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הוסף שמורות 2 כפות קמח לסיר טפטוף במחבת; מערבבים בחלב ומלח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.