צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת
צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך arborio, מלח ופלפל, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-105 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו דלעת גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר מצופה מייפל פקאן, ריזוטו דלעת בייקון מייפל שמנת # שבוע דלעת, ו צלעות חזיר פשוטות וריזוטו שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לבשל חזיר במרגרינה 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
הסר חזיר ממחבת; מברשת שני הצדדים עם טעם מייפל.
מוסיפים אורז ושום למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בדלעת ו 1/2 כוס המרק. קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג. מוסיפים מרק 1/2 כוס נוסף. המשך לבשל על 15 דקות, ערבוב כל הזמן והוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם לאחר תוספות קודמות נספגו.
מוסיפים חזיר וכל מרק שנותר למחבת. מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד עצם ואורז הוא שמנת ופשוט רך. מערבבים גבינה ומלח.