קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת

צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת
צלעות חזיר מייפל עם ריזוטו דלעת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך arborio, מלח ופלפל, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-105 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו דלעת גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר מצופה מייפל פקאן, ריזוטו דלעת בייקון מייפל שמנת # שבוע דלעת, ו צלעות חזיר פשוטות וריזוטו שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס מרגרינה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לבשל חזיר במרגרינה 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
3
הסר חזיר ממחבת; מברשת שני הצדדים עם טעם מייפל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים אורז ושום למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בדלעת ו 1/2 כוס המרק. קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג. מוסיפים מרק 1/2 כוס נוסף. המשך לבשל על 15 דקות, ערבוב כל הזמן והוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם לאחר תוספות קודמות נספגו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חזיר וכל מרק שנותר למחבת. מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד עצם ואורז הוא שמנת ופשוט רך. מערבבים גבינה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.