צלעות חזיר ממולא גבינה
צלעות חזיר ממולא גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, אסקרול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תרד וגבינת עיזים ממולאים צלעות חזיר, צלעות חזיר ממולאות בגבינה כחולה עם אגסים, ו גבינה כחולה, בייקון וצלעות חזיר ממולא צ'ייב.
הוראות
ממיסים 1/4 כוס מלח והסוכר ב 3 כוסות מים חמים בקערה גדולה. הכנס סכין חיתוך לתוך הצד המעוגל של כל צלע חזיר כדי להפוך כיס עמוק, על 2 אינץ ' רחב. משרים את הצלעות במי מלח, בערך 5 דקות. בינתיים, דק קוצצים את escarole ושום. לזרוק עם 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את הצלעות מן המלח יבש לטפוח. מקפלים כל פרוסת גבינה ומכנס לתוך הכיס של צלעות חזיר, ואז דברים עם תערובת escarole.
מברישים את החזיר בשמן זית, מפזרים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צורב את החזיר בקבוצות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השעועית ומי כוס 1/3 למחבת, מגרדים את כל חתיכות השחמה; מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את החזיר למחבת, לכסות ולבשל על אש בינונית עד כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות יותר.
מגישים את החזיר עם השעועית.