צלעות חזיר ממולא נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף שום; לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להוסיף תרד, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל והתיבול האיטלקי; לבשל, ערבוב, רק עד התרד הוא נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הסר את תערובת תרד לקערה בגודל בינוני; תן מגניב לחלוטין. כאשר מגניב, להוסיף את הקפוקולו, גבינת פרובולון וביצה; בעדינות לערבב לשלב לחלוטין.
מניחים את צלעות החזיר על משטח עבודה שטוח; לחתוך חריץ אופקית עד העצם כך קוצצים ניתן לפתוח כמו ספר. תדחפי כל אחד עם 1/4 מהמילוי. (אם הקפאה, לעטוף כל קוצצים בחוזקה לעטוף במקפיא, ללא קיסמים; להקפיא עד 1 חודש.) צלעות מאובטחות עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
6
כדי לבשל ולהגיש: אם צלעות קפואות, להפשיר במקרר לילה.
7
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף צלעות; לבשל 2 דקות לכל צד או עד השחמה.
10
מניחים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
11
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
אופים את הצלעות בתנור במשך 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 155 מעלות על מדחום מיידי לקרוא כאשר מוכנס חזיר.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.