צלעות חזיר ממולאות
צלעות חזיר ממולא נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
להוסיף תרד, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל והתיבול האיטלקי; לבשל, ערבוב, רק עד התרד הוא נבול, על 2 דקות.
הסר את תערובת תרד לקערה בגודל בינוני; תן מגניב לחלוטין. כאשר מגניב, להוסיף את הקפוקולו, גבינת פרובולון וביצה; בעדינות לערבב לשלב לחלוטין.
מניחים את צלעות החזיר על משטח עבודה שטוח; לחתוך חריץ אופקית עד העצם כך קוצצים ניתן לפתוח כמו ספר. תדחפי כל אחד עם 1/4 מהמילוי. (אם הקפאה, לעטוף כל קוצצים בחוזקה לעטוף במקפיא, ללא קיסמים; להקפיא עד 1 חודש.) צלעות מאובטחות עם קיסמים.
כדי לבשל ולהגיש: אם צלעות קפואות, להפשיר במקרר לילה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה.
הוסף צלעות; לבשל 2 דקות לכל צד או עד השחמה.
מניחים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
אופים את הצלעות בתנור במשך 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 155 מעלות על מדחום מיידי לקרוא כאשר מוכנס חזיר.
הסר צלעות על מגש; לכסות בנייר כסף.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות במקום חם לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.