צלעות חזיר ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ממולא. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 310 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. תערובת כמובן מלח ופלפל, שמן זית לימון, צלעות צלעות חזיר ירך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. נסו צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את השזיפים והשקדים עם 1 כף שמן זית לימון.
חותכים כיס בצד של כל צלע חזיר מן הצד השמן עד העצם. מתבלים את החלק החיצוני של כל קוצץ במלח ופלפל, לפי הטעם. ממלאים כל קוצץ ב-1/2 אונקיה של גבינת עיזים, דוחפים אותה לתחתית הפתח, ואז ממלאים אותה בתערובת השזיפים. מאובטח עם קיסמים.
מחממים את 2 כפות שמן זית לימון בתנור הולנדי רדוד גדול על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלעות משני הצדדים עד חום זהוב.
הוסף מים לבוא 1/4 של הדרך במעלה הצד של צלעות. מכסים ומבשלים עד הצלעות מבושלות, על 15 עד 20 דקות.
הסר צלעות על מגש הגשה ומבשלים את הנוזל וכל מלית טפטוף עד מופחת רוטב עבה.
יוצקים את הרוטב על הצלעות ומגישים מקושטים עם שקדים קלויים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.