קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

צלעות חזיר ממולאות נקניק ואפרסק

צלעות חזיר ממולאות נקניק ואפרסק
צלעות חזיר ממולאות נקניקיות ואפרסק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.82 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-84 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 860 קלוריות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מרווה, גבינת מונטריי ג'ק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות אפרסק, צלעות חזיר ממולאות אפרסק, צלעות חזיר בעלות אפרסק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול
2
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו נקניק חם או מתוק, מארזים הוסרו, מפוררים1/2 קילו נקניק חם או מתוק, מארזים הוסרו, מפוררים
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
3
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4
מוסיפים את הנקניק ומשחימים, תוך שבירת הבשר בעזרת מזלג, למשך כ-3 דקות. מערבבים פנימה את המרווה ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
שופכים את השומן ומעבירים את הנקניק לקערה. מערבבים פנימה את האפרסקים, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בעזרת סכין חדה, חותכים כיס בצד של כל קצוץ, פורסים לרוחב, כמעט עד לצד השני. מתבלים במלח ובפלפל נוסף, ולאחר מכן ממלאים את הצלעות בנדיבות במלית.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
במחבת גדולה חסינת תנור, עובדים ב-2 קבוצות במידת הצורך, מחממים את 4 כפות השמן הנותרות עד שהוא חם מאוד. צורבים את הצלעות מצד אחד עד להשחמה, 3 עד 4 דקות. הופכים את הצלעות ומעבירים את המחבת לתנור לסיום הבישול, 20 עד 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מיד, תוך כפית על כל מלית שעלולה ליפול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)