צלעות חזיר ממולאות נקניק ואפרסק
צלעות חזיר ממולאות נקניקיות ואפרסק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.82 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-84 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 860 קלוריות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מרווה, גבינת מונטריי ג'ק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות אפרסק, צלעות חזיר ממולאות אפרסק, צלעות חזיר בעלות אפרסק.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הנקניק ומשחימים, תוך שבירת הבשר בעזרת מזלג, למשך כ-3 דקות. מערבבים פנימה את המרווה ומבשלים עוד דקה.
שופכים את השומן ומעבירים את הנקניק לקערה. מערבבים פנימה את האפרסקים, הגבינה והפלפל.
בעזרת סכין חדה, חותכים כיס בצד של כל קצוץ, פורסים לרוחב, כמעט עד לצד השני. מתבלים במלח ובפלפל נוסף, ולאחר מכן ממלאים את הצלעות בנדיבות במלית.
במחבת גדולה חסינת תנור, עובדים ב-2 קבוצות במידת הצורך, מחממים את 4 כפות השמן הנותרות עד שהוא חם מאוד. צורבים את הצלעות מצד אחד עד להשחמה, 3 עד 4 דקות. הופכים את הצלעות ומעבירים את המחבת לתנור לסיום הבישול, 20 עד 25 דקות נוספות.
מגישים מיד, תוך כפית על כל מלית שעלולה ליפול.