צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות
צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צלעות חזיר, ציר עוף, מיץ חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות, צלעות חזיר עם חמוציות, ו צלעות חזיר עם חמוציות (סיר חרס).
הוראות
כדי להכין את מילוי חמוציות: להשרות 1 כוס אוכמניות מיובשות במים רותחים במשך 20 דקות.
מסננים את חמוציות, הזמנה 1/4 כוס המים.
מניחים את החמוציות, מים שמורים, 2 כפות צנוברים, קינמון, ציפורן, ו 1 כף סוכר חום במעבד מזון. תהליך עד קצוץ דק; להפריש.
להביא את ציר העוף לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד ציר העוף צמצם לחצי הנפח המקורי שלה, על 15 דקות.
מוסיף את היין הלבן, יין אדום, מיץ חמוציות, ו 1 כף סוכר חום. המשך לבשל עד שהרוטב ירד בחצי שוב, כ -10 דקות. תתחמם.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
חותכים כיס לתוך הצד של כל צלע חזיר, על 3/4 של הדרך. ממלאים כל צלע חזיר בתערובת חמוציות מיובשות, ואז מתבלים מכל הצדדים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. מבשלים את צלעות החזיר בצד אחד עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות. הפוך את צלעות החזיר, ולבשל עוד כמה דקות עד השחמה בצד השני מדי.
יוצקים 1 כוס הרוטב למחבת ולהביא לרתיחה.
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש, ואופים עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, 8 עד 10 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
כדי לשרת, מניחים כל צלע חזיר על צלחת ארוחת ערב מחוממת, וכפית את הרוטב מן המחבת מעל.
מפזרים את צלעות החזיר עם 2 כפות חמוציות מיובשות ו 2 כפות צנוברים קלויים לקישוט.
מגישים עם רוטב חמוציות הנותרים.