צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות
צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות היא מנה עיקרית שמגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 458 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמוציות, יין לבן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 66% . מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות , צלעות חזיר עם חמוציות וצלעות חזיר עם חמוציות (סיר חרס) .
הוראות
להכנת מלית החמוציות: משרים 1 כוס חמוציות מיובשות במים הרותחים למשך 20 דקות.
מסננים את החמוציות, שומרים 1/4 כוס מהמים.
מניחים את החמוציות, המים השמורים, 2 כפות צנוברים, קינמון, ציפורן וכף סוכר חום במעבד מזון. מעבדים עד לקצוץ דק; לְהַפְרִישׁ.
מביאים את ציר העוף לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שציר העוף מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-15 דקות.
מוסיפים את היין הלבן, היין האדום, מיץ החמוציות וכף אחת של סוכר חום. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם שוב בחצי, כ-10 דקות. לשמור על חום.
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
חותכים כיס בצד של כל צלעות חזיר, בערך 3/4 מהדרך. ממלאים כל צלעות חזיר בתערובת החמוציות המיובשות, ואז מתבלים מכל הצדדים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמידה בתנור על אש בינונית-גבוהה עד שמתחיל לעשן. מבשלים את צלעות החזיר מצד אחד עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הופכים את צלעות החזיר ומבשלים עוד כמה דקות עד להשחמה גם בצד השני.
יוצקים 1 כוס מהרוטב למחבת ומביאים לרתיחה.
הכניסו את המחבת לתנור שחומם מראש, ואפו עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, 8 עד 10 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
להגשה, מניחים כל צלעות חזיר על צלחת ארוחת ערב מחוממת, ומעליה את הרוטב מהמחבת.
מפזרים על צלעות החזיר 2 כפות חמוציות מיובשות ו-2 כפות צנוברים קלויים לקישוט.
מגישים עם רוטב החמוציות הנותר.