צלעות חזיר מסן פרנסיסקו
צלעות חזיר מסן פרנסיסקו ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך מרק בשר, סוכר חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צלעות חזיר מסן פרנסיסקו, צלעות חזיר מסן פרנסיסקו, ו צלעות סן פרנסיסקו {סיר איטי} (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. צלעות חומות בשמן חם, כ 5 דקות לכל צד; להסיר חזיר לצלחת, הזמנת שמן במחבת.
לבשל ומערבבים שום בטפטופים שמורים עד ריחני, על 1 דקה.
להקציף מרק בשר בקר, רוטב סויה, סוכר חום, 2 כפיות שמן צמחי, פתיתי פלפל אדום בקערה, המסת סוכר חום. להחזיר צלעות חזיר למחבת ויוצקים תערובת רוטב סויה על הצלעות. מביאים רוטב לרתיחה, מכסים מחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. צלעות מבושלות עד למכרז, 30 עד 35 דקות, פונה פעם אחת באמצע הבישול.
להקציף קורנפלור ומים בקערה קטנה עד חלקה; מערבבים לתוך מיצי פאן ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות.
יוצקים רוטב על צלעות כדי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.