צלעות חזיר מעושנות
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . גשו לסופר וקנו רוזמרין, garnishes: תפוחים, צלעות חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר מלוחות, צלעות חזיר ממולאות מלוחות, ו צלעות חזיר מתובלות מבירה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1/4 כוס מיץ תפוחים, 1 כף. סוכר חום, חרדל בתיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top; להוסיף חזיר. לאטום תיק, ולנער היטב מעיל. צ ' יל 30 דקות, פונה פעם אחת.
הסר חזיר מן המרינדה, השלכת המרינדה. לטפוח חזיר יבש, ומפזרים 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד.
מבשלים בצל ושום בטפטופים חמים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
הוסף הנותרים 3/4 כוס מיץ תפוחים למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים ברוזמרין, 1 כף. סוכר חום, 1 כף. חומץ בלסמי, ונשאר 1/2 כפית. מלח ופלפל.
מביאים תערובת בצל לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד התערובת מופחתת בחצי.
מוסיפים חזיר לתערובת בצל, פונים למעיל. מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושם 15
הסר מהחום, ומניח חזיר על מגש הגשה. מכסים בנייר אלומיניום.
בינתיים, להקציף יחד 1/4 כוס מים, 1 כף. קמח, נשאר 1/2 כף. סוכר חום, ונשאר 1 כף. חומץ בלסמי במחבת עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט תוסס.
רסס רוטב על חזיר, או לשרת עם חזיר, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.