קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות חזיר מעושנות

צלעות חזיר מעושנות
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . גשו לסופר וקנו רוזמרין, garnishes: תפוחים, צלעות חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר מלוחות, צלעות חזיר ממולאות מלוחות, ו צלעות חזיר מתובלות מבירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 1/4 כוס מיץ תפוחים, 1 כף. סוכר חום, חרדל בתיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top; להוסיף חזיר. לאטום תיק, ולנער היטב מעיל. צ ' יל 30 דקות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
הסר חזיר מן המרינדה, השלכת המרינדה. לטפוח חזיר יבש, ומפזרים 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
הסר צלעות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מבשלים בצל ושום בטפטופים חמים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הוסף הנותרים 3/4 כוס מיץ תפוחים למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים ברוזמרין, 1 כף. סוכר חום, 1 כף. חומץ בלסמי, ונשאר 1/2 כפית. מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מביאים תערובת בצל לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד התערובת מופחתת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים חזיר לתערובת בצל, פונים למעיל. מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושם 15
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר מהחום, ומניח חזיר על מגש הגשה. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
בינתיים, להקציף יחד 1/4 כוס מים, 1 כף. קמח, נשאר 1/2 כף. סוכר חום, ונשאר 1 כף. חומץ בלסמי במחבת עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט תוסס.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
רסס רוטב על חזיר, או לשרת עם חזיר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.