קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר משופשפות במשך יומיים

צלעות חזיר משופשפות במשך יומיים
צלעות חזיר משפשפות במשך יומיים זה ... ללא גלוטן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1370 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 122 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, ספריג רוזמרין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר turbinado אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות תפוזים-חמוציות עם סוכר Turbinado כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Spice-שפשף צלעות חזיר, Spice-שפשף צלעות חזיר בגריל, ו Spice-שפשף צלעות חזיר עם סלסה בקיץ.

הוראות

1
שים את צלעות החזיר בתבנית אפייה זכוכית ולשפשף אותם בכל רחבי עם שום טחון, טימין קצוץ ו 1 כף מלח. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
צלעות חזירצלעות חזיר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
במטחנת תבלינים או טחנת קפה נקייה, לשלב את הסוכר turbinado עם גרגרי ערער, זרעי כוסברה, גרגרי פלפל כתוש, זרעי שומר כוכב אניס לטחון לאבקה חולית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
גרגרי ערערגרגרי ערער
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
3
מפזרים את שפשוף התבלינים על כל הצלעות. מכסים ומקררים שוב בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
בסיר בינוני, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את חתיכות כתף חזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב פעם אחת, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
6
מוסיפים את הגזר, שאלוט, רוזמרין, פטרוזיליה, שום כתוש, פלפלים שלמים ורידים טימין; מבשלים עד שאלוט מתחילים חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את היין והדבש ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת בחצי, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד מניית החזיר צמצמה ל 3/4 כוס, על 1 1/2 שעות. מסננים את jus לסיר קטן לרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
במחבת גדולה, ovenproof, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך את הצלעות ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
12
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את צלעות החזיר במשך 35 עד 40 דקות, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הצלעות רושם 15
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר מהתנור ולתת את הצלעות לנוח במחבת במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מחממים את החזיר jus ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
חותכים את החזיר בין עצמות הצלעות לתוך 4 צלעות ולהעביר צלחות, צד השחמה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
16
לשרת עם jus. לחלופין, לחתוך את הבשר מהעצמות ולגלף את הצלעות כפי שהיית צלי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור כתוש, בתוספת 6 גרגירי פלפל שלמיםפלפל שחור כתוש, בתוספת 6 גרגירי פלפל שלמים1( חצילים)גזר, פרוס דקגזר, פרוס דק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1קילוגרםחתך כפול, צלעות חזיר צלע עצם (על כל)חתך כפול, צלעות חזיר צלע עצם (על כל)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1(יכול להיות או להרחיק)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1עלי פטרוזיליה שטוחיםעלי פטרוזיליה שטוחים3שיני שום, 2 טחון, 1 כתוששיני שום, 2 טחון, 1 כתוש2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגרי ערערגרגרי ערער4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר, חתוכה לחתיכות 1 אינץכתף חזיר, חתוכה לחתיכות 1 אינץ1רוזמרי ספריגרוזמרי ספריג21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1כוכב תרמיל אניס, מרוסקכוכב תרמיל אניס, מרוסק2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין קצוצים, בתוספת 2 עלי קורניתעלי טימין קצוצים, בתוספת 2 עלי קורנית2(חוֹרֶף)סוכר turbinadoסוכר turbinado3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות