צלעות חזיר משפשפות במשך יומיים זה ... ללא גלוטן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1370 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 122 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, ספריג רוזמרין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר turbinado אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות תפוזים-חמוציות עם סוכר Turbinado כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Spice-שפשף צלעות חזיר, Spice-שפשף צלעות חזיר בגריל, ו Spice-שפשף צלעות חזיר עם סלסה בקיץ.
הוראות
1
שים את צלעות החזיר בתבנית אפייה זכוכית ולשפשף אותם בכל רחבי עם שום טחון, טימין קצוץ ו 1 כף מלח. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
צלעות חזיר
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
2
במטחנת תבלינים או טחנת קפה נקייה, לשלב את הסוכר turbinado עם גרגרי ערער, זרעי כוסברה, גרגרי פלפל כתוש, זרעי שומר כוכב אניס לטחון לאבקה חולית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
גרגרי ערער
סוכר Turbinado
פירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
3
מפזרים את שפשוף התבלינים על כל הצלעות. מכסים ומקררים שוב בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
בסיר בינוני, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את חתיכות כתף חזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב פעם אחת, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
6
מוסיפים את הגזר, שאלוט, רוזמרין, פטרוזיליה, שום כתוש, פלפלים שלמים ורידים טימין; מבשלים עד שאלוט מתחילים חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חתוך לקוביות, 1)
צווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את היין והדבש ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת בחצי, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד מניית החזיר צמצמה ל 3/4 כוס, על 1 1/2 שעות. מסננים את jus לסיר קטן לרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
במחבת גדולה, ovenproof, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך את הצלעות ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
12
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את צלעות החזיר במשך 35 עד 40 דקות, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הצלעות רושם 15