צלעות חזיר מתובלות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות חזיר מתובל יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גרידת ליים, פתיתי צ'ילי, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צלעות חזיר מתובלות, צלעות חזיר מזוגגות מתובל, ו צלעות חזיר מתובלות עם סלט כרוב חריף.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C/גז 4). פאונד את שיני השום עם התבלינים כדי להפוך את המרינדה המתובלת, ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית. מכסים את כל החזיר עם המרינדה, ואז מניחים במגש קלייה, מכסים בנייר כסף, ומבשלים 20 דקות.
מערבבים את מיץ התפוזים והליים ואת ההתלהבות עם הדבש.
הסר את החזיר מהתנור הסר את נייר הכסף לצחצח את הבשר עם תערובת הדבש. המשך לבשל ב 375 מעלות F (190 מעלות C / גז
במשך כ -25 דקות, צליעה מדי פעם.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.