קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל

צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל
אם יש לך קוניאק, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מצופות תפוחי אדמה ברוטב פסטו, צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, ו צלעות חזיר משובצות פקאן ברוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, כ -30 דקות. לשפשף את morels כדי לסלק כל חצץ, ואז להרים אותם מתוך נוזל השריית וקוצצים גס כל גדול. שמור את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 12 דקות, או עד השחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את האגוזים יחד במגבת כדי להסיר את העורות, ואז קוצצים גס. במעבד מזון, דופק את אגוזי לוז עד אבקה גסה. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מורחים את אגוזי לוז הקרקע והקמח ב 2 קערות רדודות. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. לדלות צלע חזיר הראשון בקמח, לנער את כל עודף ולאחר מכן לטבול אותו בביצה. מעיל את צלע החזיר עם אגוזי לוז הקרקע ולהעביר אותו למגש. חזור עם שאריות צלעות חזיר וציפויים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזירצלעות חזיר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל את צלעות חזיר על חום מתון עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 4 דקות, או עד שבקושי ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בינתיים, לחסל את המחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את החמאה וממיסים על חום מתון. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
12
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
13
מוסיף את הברנדי וקל בזהירות עם גפרור ארוך. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את morels. לאט לאט לשפוך את מורל שמורות השריית נוזל, לעצור כאשר אתה מגיע חצץ. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מופחת על 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פטריות מורלפטריות מורל
14
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
מניחים את צלעות החזיר על צלחות, כפית את רוטב מורל סביבם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.