צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל
אם יש לך קוניאק, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מצופות תפוחי אדמה ברוטב פסטו, צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, ו צלעות חזיר משובצות פקאן ברוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, כ -30 דקות. לשפשף את morels כדי לסלק כל חצץ, ואז להרים אותם מתוך נוזל השריית וקוצצים גס כל גדול. שמור את הנוזל השריה.
שים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 12 דקות, או עד השחמה עשירה.
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את האגוזים יחד במגבת כדי להסיר את העורות, ואז קוצצים גס. במעבד מזון, דופק את אגוזי לוז עד אבקה גסה. תשאיר את התנור דולק.
מורחים את אגוזי לוז הקרקע והקמח ב 2 קערות רדודות. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים במזלג.
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. לדלות צלע חזיר הראשון בקמח, לנער את כל עודף ולאחר מכן לטבול אותו בביצה. מעיל את צלע החזיר עם אגוזי לוז הקרקע ולהעביר אותו למגש. חזור עם שאריות צלעות חזיר וציפויים.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל את צלעות חזיר על חום מתון עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 4 דקות, או עד שבקושי ורוד במרכז.
בינתיים, לחסל את המחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים את החמאה וממיסים על חום מתון. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיף את הברנדי וקל בזהירות עם גפרור ארוך. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את morels. לאט לאט לשפוך את מורל שמורות השריית נוזל, לעצור כאשר אתה מגיע חצץ. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מופחת על 1/2 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מניחים את צלעות החזיר על צלחות, כפית את רוטב מורל סביבם ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.