קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל

צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל
אם יש לך קוניאק, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מצופות תפוחי אדמה ברוטב פסטו, צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, ו צלעות חזיר משובצות פקאן ברוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, כ -30 דקות. לשפשף את morels כדי לסלק כל חצץ, ואז להרים אותם מתוך נוזל השריית וקוצצים גס כל גדול. שמור את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 12 דקות, או עד השחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את האגוזים יחד במגבת כדי להסיר את העורות, ואז קוצצים גס. במעבד מזון, דופק את אגוזי לוז עד אבקה גסה. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מורחים את אגוזי לוז הקרקע והקמח ב 2 קערות רדודות. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. לדלות צלע חזיר הראשון בקמח, לנער את כל עודף ולאחר מכן לטבול אותו בביצה. מעיל את צלע החזיר עם אגוזי לוז הקרקע ולהעביר אותו למגש. חזור עם שאריות צלעות חזיר וציפויים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל את צלעות חזיר על חום מתון עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 4 דקות, או עד שבקושי ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בינתיים, לחסל את המחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את החמאה וממיסים על חום מתון. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
12
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
13
מוסיף את הברנדי וקל בזהירות עם גפרור ארוך. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את morels. לאט לאט לשפוך את מורל שמורות השריית נוזל, לעצור כאשר אתה מגיע חצץ. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מופחת על 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פטריות מורלפטריות מורל
14
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מניחים את צלעות החזיר על צלחות, כפית את רוטב מורל סביבם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.