קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל

צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל
אם יש לך קוניאק, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מצופות תפוחי אדמה ברוטב פסטו, צלוי צלעות בעשב ומלח עם רוטב מורל, ו צלעות חזיר משובצות פקאן ברוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, כ -30 דקות. לשפשף את morels כדי לסלק כל חצץ, ואז להרים אותם מתוך נוזל השריית וקוצצים גס כל גדול. שמור את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 12 דקות, או עד השחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את האגוזים יחד במגבת כדי להסיר את העורות, ואז קוצצים גס. במעבד מזון, דופק את אגוזי לוז עד אבקה גסה. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מורחים את אגוזי לוז הקרקע והקמח ב 2 קערות רדודות. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. לדלות צלע חזיר הראשון בקמח, לנער את כל עודף ולאחר מכן לטבול אותו בביצה. מעיל את צלע החזיר עם אגוזי לוז הקרקע ולהעביר אותו למגש. חזור עם שאריות צלעות חזיר וציפויים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל את צלעות חזיר על חום מתון עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 4 דקות, או עד שבקושי ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בינתיים, לחסל את המחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את החמאה וממיסים על חום מתון. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
12
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
13
מוסיף את הברנדי וקל בזהירות עם גפרור ארוך. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את morels. לאט לאט לשפוך את מורל שמורות השריית נוזל, לעצור כאשר אתה מגיע חצץ. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מופחת על 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פטריות מורלפטריות מורל
14
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מניחים את צלעות החזיר על צלחות, כפית את רוטב מורל סביבם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.