צלעות חזיר עם בטטות ותפוחים
צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים ותפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, פלפל, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם בטטות ותפוחים, צלעות חזיר סיידר דיז'ון עם בטטות ותפוחים קלויים, ו צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של חזיר.
בואו בשר חזיר לעמוד 15 דקות במקרר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 דקות בכל צד.
הוסף שמן למחבת; להפחית את החום בינוני.
מוסיפים בצל ובטטה; מטוגנים 7 דקות.
הוסף 1/4 כוס מיץ תפוזים; לבשל עד הנוזל מתאדה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הוסף הנותרים מיץ תפוזים, קינמון, הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב.
מוסיפים בשר חזיר שמור למחבת; תערובת בצל כפית על בשר חזיר. למעלה עם תפוח. מבשלים, חשוף, 7 דקות או עד הסוף, הפיכת חזיר פעם אחת.