צלעות חזיר עם זיגוג כפול
צלעות חזיר עם זיגוג כפול ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 1165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חתך מרכזי, מיץ תפוזים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג כפול, צלעות חזיר מזוגגות בכתום, ו צלעות חזיר מזוגגות בכתום.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ התפוזים והמרמלדה.
מחממים את החמאה ושמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. מתבלים את צלעות החזיר עם המלח והפלפל.
מוסיף את הצלעות ומבשל, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
להעביר את הצלעות למגש ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
יוצקים את כל אבל 3 כפות של טפטוף מהמחבת ולהוסיף את תערובת מיץ תפוזים. להעלות את החום בינוני גבוה ומערבבים, מגרד את הביטים החומים על החלק התחתון של המחבת, עד שהרוטב מצטמצם מעט מתקתק, 6 עד 8 דקות. להחזיר את צלעות החזיר למחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, הופך את צלעות החזיר כמה פעמים ברוטב.
להעביר את הצלעות לשרת מנות וטפטוף עם חלק מהרוטב.
יוצקים את הרוטב הנותר לתוך קערה ומגישים לצד הצלעות.