קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. גשו לסופר וקנו קורנית, גזר גמדי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
באמצעות פטיש, להלום בעדינות כל צלע חזיר בין שני יריעות של ניילון לעטוף או נייר שעווה עד שהוא על 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ודולפים מעט בקמח, מנערים כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים 3 צלעות במחבת ומבשלים עד הקצוות להפוך חום זהוב, על 4 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר. חזור עם 3 צלעות האחרות, הוספת השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
כדי להפוך את הרוטב: Deglaze המחבת על ידי הוספת מיץ, סיידר, ו 3/4 כוס מים, ערבוב כל מיצים גבישים עזבו נצמד לתחתית (להשתמש בכפית עץ כדי למנוע גירוד). מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגזר, ולתת להתבשל עד סירופ, על 12 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום, מערבולת בחמאה, ולהוסיף את הקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הצלעות ומגישים. (הערה: צלע חזיר מבושל בצורה מושלמת יהיה לח ורדרד מעט. צבע זה בטוח לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזיר מבושלחזיר מבושל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.