קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. גשו לסופר וקנו קורנית, גזר גמדי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
באמצעות פטיש, להלום בעדינות כל צלע חזיר בין שני יריעות של ניילון לעטוף או נייר שעווה עד שהוא על 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ודולפים מעט בקמח, מנערים כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים 3 צלעות במחבת ומבשלים עד הקצוות להפוך חום זהוב, על 4 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר. חזור עם 3 צלעות האחרות, הוספת השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
כדי להפוך את הרוטב: Deglaze המחבת על ידי הוספת מיץ, סיידר, ו 3/4 כוס מים, ערבוב כל מיצים גבישים עזבו נצמד לתחתית (להשתמש בכפית עץ כדי למנוע גירוד). מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגזר, ולתת להתבשל עד סירופ, על 12 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום, מערבולת בחמאה, ולהוסיף את הקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הצלעות ומגישים. (הערה: צלע חזיר מבושל בצורה מושלמת יהיה לח ורדרד מעט. צבע זה בטוח לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזיר מבושלחזיר מבושל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.