תבשיל בוטנים עם בטטות ותרד
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו בוטנים, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תבשיל בוטנים עם בטטות ותרד, תבשיל עדשים עם דלעת או בטטות, ו תבשיל עוף מרוקאי עם בטטות (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
3 בצל צהוב בינוני, קצוץ מרק ירקות 2 ריבס, קצוץ טרי או קפוא אורז חום להגיש, אופציונלי 1 גזר, חתוך לקוביות 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 ג'לפנו טרי שלם 1 (יכול להיות או להרחיק) ¼ כפית אורגנו 1 שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף שום, טחון 1 (חוֹרֶף) ג'ינג'ר, טחון 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות) 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, חתוך לקוביות 2 (חוֹרֶף) (כגון Crunch Bar) 2 ריבס, קצוץ טרי או קפוא בוטנים, קלויים קלות 0 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תרד, קצוץ בערך 1 ( חצילים) בטטה, ½ " קוביות