צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 365 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא שמן זית, חומץ סיידר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר קלות עם זיגוג מתוק חמוץ, צלעות חזיר מעושנות בגריל עם זיגוג חמוץ מתוק, ו צלעות חזיר מתובל עם זיגוג מתוק חמוץ (Agrodolce) (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח צלעות חזיר יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צלעות sauté עד השחמה משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מערבבים יחד סיידר וסוכר חום ומוסיפים למחבת. מבשלים, חשוף, הפיכת צלעות פעם אחת, עד בשר מבושל כמעט דרך, על 3 דקות.
מוסיפים זרעי חומץ וחרדל לרוטב ומרתיחים, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות, עד מופחת על 1/3 כוס, על 5 דקות. להחזיר צלעות עם כל מיצים על צלחת למחבת ומבשלים עד בשר רק מבושל דרך רוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.