צלעות חזיר עם עוגות כרישה בועה
צלעות חזיר עם עוגות בועה ' n ' כרישה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 607 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 28 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן חמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, עוגות בועה וחריקה, ו צלעות חזיר אפויות שום + צלעות חזיר חינם.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מברשת צלעות חזיר עם חרדל, לחץ על עלי טימין ומבשלים 30 דקות או עד מבושל דרך וזהב.
בינתיים, מרתיחים תפוחי אדמה במחבת גדולה של מים מלוחים במשך 12 דקות או עד מכרז. מסננים, לחזור למחבת ולאפשר קיטור במשך 2 דקות, ואז מחית עד חלקה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה. לבשל כרישה עד רך נמס, על 10 דקות. מערבבים לתוך מחית עם כמה תיבול וליצור לתוך 8 עוגות. לשים קמח על צלחת עם קצת יותר תיבול ואז אבק כל עוגת תפוחי אדמה בו.
שמן חום במחבת לא מקל ומבשלים עוגות בכל צד במשך 2 דקות עד זהב פריך בקצוות.
מגישים מיד עם צלעות חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.