צלעות חזיר עם קומפוט תפוחים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם חמאה, מלח, תבלינים פרחוני smokey rotisserie תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים, צלעות חזיר עם קומפוט ריבס, ו צלעות חזיר עם קומפוט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צלעות חזיר כדי להסיר כל שאריות להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים את התבלינים Rotisserie סמוקי, פלפל שום קלוי, והמלח כדי להפוך לשפשף. לשפשף את התיבול לתוך כל המשטחים של צלעות חזיר ולאפשר לשבת מכוסה במשך 2 שעות. (התיבול יתחיל למעשה "לרפא" את הבשר.)
ממיסים חמאה ושמן על חום בינוני במחבת גדולה.
מטגנים את הצלעות במשך 3 עד 5 דקות בכל צד, להסיר מגש ולשמור על חם. לאותו מחבת, להוסיף את התפוחים ו לטגן עד מכרז.מחית את התפוחים ומיצי פאן בבלנדר (או שאתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה אם הסיר עמוק מספיק).
תפוח טחון בכפית מעל צלעות ומקשטים עם גרידת לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.