צלעות חזיר עם רוטב מייפל ג'ינג'ר
צלעות חזיר עם רוטב מייפל ג'ינג'ר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, צלעות חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר ברוטב מייפל, צלעות חזיר ברוטב חרדל מייפל, ו צלעות חזיר ברוטב מייפל-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך, לבשל בצל 2 כפיות שמן עד חום זהוב מאוד רך, על 10 דקות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר; מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר.
בינתיים, לשלב את אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל וקינמון; לשפשף על שני הצדדים של צלעות חזיר. במחבת גדולה מעל חום בינוני, צלעות חומות בשמן הנותר במשך 2-3 דקות בכל צד.
מוסיפים את המרק, תערובת סירופ ובצל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד הבשר מכרז.
מביאים תערובת מרק לרתיחה; לבשל, חשוף, עד הנוזל מעובה מופחת 1/2 כוס.
מגישים צלעות עם אורז ורוטב.