צלעות חזיר עם רוטב תירס
צלעות חזיר מתכון עם רוטב תירס יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 506 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש צלעות חזיר חלב, מים, ביצה ופרפר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר עם רוטב תירס, צלעות חזיר מזוגגות עם רוטב לחם תירס, ו צלעות חזיר עם רוטב לחם תירס פקאן ורוטב סיידר.
הוראות
בקערה שלבו את הביצה, פירורי הלחם, התירס, המים, הפלפל הירוק, הבצל ורוטב ווסטרשייר; מניחים בצד.
במחבת תנור גדולה או בתנור הולנדי מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חזיר חומות קלות משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל. למעלה עם תערובת רוטב תירס.
להוסיף מספיק מים כדי כיסוי תחתון של פאן.
אופים, לא מכוסה, ב 350 כ 1 שעה או עד חזיר הוא רך.
הוסף מים נוספים למחבת במידת הצורך.
הסר צלעות חזיר ורוטב לצלחת הגשה; שמור על חום. שומן רזה מטפטופים.
מוסיפים מרק וחלב לטפטופי מחבת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם חמים ומבעבעים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.