צלעות חזיר עם תפוחים
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, שאלוט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלעות חזיר עם תפוחים, ו צלעות חזיר ותפוחים.
הוראות
מניחים קמח בקערה רדודה ומעלים צלעות משני הצדדים.
כף חמה 2. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל צלעות עד השחמה, 3 עד 4 דקות בכל צד.
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
הוסף 1 כף הנותרים. שמן, שאלוט ותפוחים למחבת. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ריבה, חומץ ומרק; לבשל, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של מחבת, עד הרוטב התעבה, 1 עד 2 דקות. רוטב העונה עם מלח, יוצקים מעל צלעות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.