צלעות חזיר עסיסיות במיוחד
צלעות חזיר עסיסי במיוחד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, עלי טימין, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר עסיסיות, צלעות חזיר עסיסי בגריל הטוב ביותר, ו צלעות חזיר עסיסיות של וולפגנג פאק (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שני צידי צלעות החזיר במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים צלעות חזיר, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה יפה והמיצים מתבהרים, כ -10 דקות.
מעבירים לצלחת ואוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
יוצקים שומן נוסף מהמחבת. שים בצל במחבת אותו ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים יין וטימין. הגבירו את האש לבינונית-גבוהה והביאו לרתיחה נוזלים. מנמיכים את האש ומבשלים עד להפחתה בחצי, כ -3 דקות. מערבבים סוכר.
מוסיפים חמאה וכל מיצים שהצטברו מבשר חזיר ומערבבים לשילוב.
מגישים צלעות חזיר עם בצל ומיצי מחבת בכפית מעל.
מגישים עם ירקות ירוקים ולחם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
![יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.