צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo
המתכון בגריל צ'ילי צלעות חזיר עם סלסה טורטילה-Tomatillo יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כוסברה, טומטילו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo, צלעות חזיר בגריל עם סלסה Tomatillo, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, רדודה, לשלב את אבקת צ ' ילה, כוסברה, אורגנו, שום, גרידת ליים, מיץ ליים ו 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 3 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
הגדר מחבת גריל ברזל יצוק על חום גבוה. בקערה, לזרוק את tomatillos וסראנו עם 1 כף השמן; העונה עם מלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה עד tomatillos הם חרוך קלות, 4 דקות.
להעביר את הטומטילו וסראנו למשטח עבודה. קוצצים בגסות את הטומטילו וטוחנים את הסראנו.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הכוסברה, האבוקדו ואת 1 כף השמן הנותרת. מתבלים במלח ופלפל.
מנמיכים את החום מתחת למחבת הגריל עד בינוני. לגרד את המרינדה מהצלעות. גריל את הצלעות מעל חום מתון עד חרוך קל מדחום לקרוא מיידית מוכנס ליד אוגרי העצם 135, כ 12 דקות.
להעביר את הצלעות למגש; לכסות באופן רופף עם נייר.
מערבבים את צ ' יפס טורטייה לסלסה, ואז כפית את הסלסה על הצלעות.
מגישים מיד, עם פלחי לימון.