צלעות חזיר צלויות בסגנון ממפיס
צלעות חזיר צלויות בסגנון ממפיס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 1715 קלוריות, 175 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר בסגנון ממפיס, צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ו ממפיס בגריל ללא עצמות בסגנון כפרי צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את לוחות הצלעות במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את הלוחות על קרש חיתוך נקי. באמצעות האצבעות שלך, למשוך את הממברנה הלבנה העבה. השתמש בסכין קטנה כדי לגזום את עודף שומן ובשר. באמצעות סכין חדה, לקצץ את עצם בריסקט. מתבלים את שני צידי הלוח עם תבלין הברביקיו של saltand Neely, ומקררים למשך לפחות 1 שעה, או עד יום מראש.
כאשר אתה מוכן לבשל את הצלעות, מחממים את הגריל ל250°F, רצוי באמצעות שילוב של עץ היקורי וcharcoal.
מניחים את הלוח על הגריל הרחק (לא ישירות) את הלהבה (באמצעות חום עקיף). מבשלים את הלוח תלתל בצד במשך כ 2 1/2 שעות. הפוך את הלוח כדי לסיים את הביקור, על 1 יותר שעה, או עד שאתה מקבל את מלא "לכופף" בלוח (ראה טיפ של טוני).
עבור צלעות יבשות, למשוך את הצלעות מהגריל, ומפזרים יותר
התבלינים ברביקיו של נילי על כל הלוח.
חותכים בין העצמות ומגישים. עבור צלעות רטובות, למשוך את הצלעות מהגריל, ורוטב ברביקיו של נילי ארבעה על הלוח. חותכים בין העצמות למנות בודדות, ומגישים.
כשתהיה מוכן לשלוף את חתיכת הצלעות הראשונה מהגריל, נסה להרים אותן עם המלקחיים שלך. המלקחיים שלך אמורים ליצור קשר עם הצלעות רק בחצי הדרך למטה. אם הלוח הוא גמיש (זה צריך בקלות להתכופף בזווית 45 מעלות כלפי מטה), זה אינדיקציה טובה כי הצלעות שלך מוכנים. הבשר צריך בקלות למשוך מן העצם.
Reprinted with permission from Down Home with The Neelys by Patrick and Gina Neely, (C) 2009 Knopf