קושימומחה
מוכן ב27 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי

צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי
המתכון של נילי ברביקיו צלעות חזיר חילוף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 שעות ו-40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1365 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, אבקת בצל, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו יבש לשפשף צלעות חזיר חילוף, צלעות חזיר רכות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בשר חזיר סלאב שטוח על קרש חיתוך נקי. משוך את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
חותכים את עודף שומן ובשר. מתבלים את שני צידי הלוח עם תיבול ברביקיו של נילי. מקררים לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים את הגריל שלך ב 275 מעלות F, באמצעות עץ היקורי ופחם.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מניחים את הלוח על הגריל הרחק הלהבה, באמצעות חום עקיף. מבשלים את הלוח במשך כ 2 1/2 שעות עם הצד סלסול למעלה. הפוך את הלוח כדי לסיים את הבישול במשך כ 1 שעה או עד שאתה מקבל מלא" לכופף " בלוח.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
לצלעות יבשות: משוך צלעות מגריל, מפזרים תיבול מנגל של נילי מעל לוח שלם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
חותכים בין העצמות ומגישים.
8
לצלעות רטובות: משוך צלעות מגריל, יוצקים רוטב ברביקיו של נילי על לוח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
חותכים בין העצמות ומגישים.
10
מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד.
11
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקומקום או בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק. להפחית את הטמפרטורה נמוכה ומבשלים, חשוף, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תיבול ברביקיו של נילי (מתכון לעיל)תיבול ברביקיו של נילי (מתכון לעיל)13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כָּתֵףכָּתֵף28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סירופ תירס קלסירופ תירס קל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2קילוגרםצלעות חזיר סלאב (אודותצלעות חזיר סלאב (אודות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר לבןסוכר לבן85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר לבןסוכר לבן28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר