קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צלעות חזיר קובניות עם מוג'ו

צלעות חזיר קובניות עם מוג'ו
צלעות חזיר קובניות עם Mojo הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניה רומא, יין, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צלעות חזיר בגריל Mojo קובני, בשר חזיר קובני Mojo Tenderloin, ו חזיר צלוי קובני עם Mojo Criollo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בשנת גלון בגודל שקית פלסטיק resealable, לשלב 1 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס מיץ ליים, וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מוסיפים חזיר ולתת לו לשבת במרינדה במשך כשעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את כל התבלינים יבשים. לטף את צלעות החזיר יבש עם מגבת נייר ולשפשף עם תערובת תבלין יבש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את צלעות החזיר במחבת לצרוב בצד 1 עד חום. להתהפך ולהפוך את החום עד בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בצל וטחון במשך 2 דקות. לאחר מכן להוסיף את השום ולהמשיך לבשל עד השום מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
יוצקים את הנותרים 1/4 כוס מיץ תפוזים, 1/4 כוס מיץ ליים, ויין לבן. מבשלים עד הנוזל מופחת מעט ומתחיל להתעבות. צריך לבשל את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
9
הסר את הצלעות מחבת ולשים על צלחת חמה. המשך להפחית מיצים במחבת בחצי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים את הצלעות ומגישים מיד.
11
מקשטים עם גרגיר נחלים, עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.