קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות חילוף, כרוב וכרוב כבוש

צלעות חילוף, כרוב וכרוב כבוש
אם יש לך בסביבה 3 שעות ו-10 דקות כדי לבלות במטבח, צלעות חילוף, כרוב, כרוב כבוש יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש כרוב כבוש, שום, זרעי קימל, וסוכר חום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו להכפיל את צלעות המזל עם כרוב כבוש וכרוב, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות חילוף.

הוראות

1
לשפשף את הצלעות חילוף עם תבלינים, וצינה: לשפשף את הצלעות עם שום, זרעי קימל, ופלפל שחור סדוק. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר עד 24 שעות (אם יש לך זמן, אחרת לדלג).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
זרעי קימלזרעי קימל
צלעות חילוףצלעות חילוף
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
צלי את הצלעות החלופיות.: 
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
3
תנור חום עד 204°. לפתוח צלעות חילוף מ לעטוף פלסטיק. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. לעטוף את הצלעות בנייר אלומיניום ולמקם אותם על מחבת צלייה. צולים ב400 במשך 1 שעה 15 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צלעות חילוףצלעות חילוף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים כרוב כבוש, בצל, זרעי קימל, סוכר חום וכרוב בתנור הולנדי. מערבבים בירה, מים, ומניות עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זרעי קימלזרעי קימל
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים פלפל לפי הטעם. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים את תערובת כרוב כבוש, מכוסה, במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים צלעות לכרוב כבוש, אופים שעה נוספת: מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים צלעות על כרוב כבוש, מכסים ומבשלים שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף נוזל נוסף במידת הצורך.
7
מגישים את הצלעות עם כרוב כבוש. טוב עם תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)