קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות חילוף, כרוב וכרוב כבוש

צלעות חילוף, כרוב וכרוב כבוש
אם יש לך בסביבה 3 שעות ו-10 דקות כדי לבלות במטבח, צלעות חילוף, כרוב, כרוב כבוש יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש כרוב כבוש, שום, זרעי קימל, וסוכר חום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו להכפיל את צלעות המזל עם כרוב כבוש וכרוב, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות חילוף.

הוראות

1
לשפשף את הצלעות חילוף עם תבלינים, וצינה: לשפשף את הצלעות עם שום, זרעי קימל, ופלפל שחור סדוק. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר עד 24 שעות (אם יש לך זמן, אחרת לדלג).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
זרעי קימלזרעי קימל
צלעות חילוףצלעות חילוף
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
צלי את הצלעות החלופיות.: 
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
3
תנור חום עד 204°. לפתוח צלעות חילוף מ לעטוף פלסטיק. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. לעטוף את הצלעות בנייר אלומיניום ולמקם אותם על מחבת צלייה. צולים ב400 במשך 1 שעה 15 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חילוףצלעות חילוף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים כרוב כבוש, בצל, זרעי קימל, סוכר חום וכרוב בתנור הולנדי. מערבבים בירה, מים, ומניות עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זרעי קימלזרעי קימל
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים פלפל לפי הטעם. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים את תערובת כרוב כבוש, מכוסה, במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים צלעות לכרוב כבוש, אופים שעה נוספת: מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים צלעות על כרוב כבוש, מכסים ומבשלים שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף נוזל נוסף במידת הצורך.
7
מגישים את הצלעות עם כרוב כבוש. טוב עם תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)