צלעות חילוף מטוגנות
צלעות חילוף מטוגנות דורש מסביב 3 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 924 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מחית עגבניות, חומץ יין, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר חילוף איטי מטוגן במרק מרפא: סונג Non Tiem Thuoc Bac, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות חילוף.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
קמח העונה עם מלח ופלפל וצלעות אבק עם זה. תפסיקו את כל הקמח שנשאר ותחממו שמן. צלעות חומות בשמן ולהניח בצד.
לטגן, על אש נמוכה, בצל ושום עד שקוף.
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
מוסיפים את מחית, חומץ יין אדום, ומניות בקר ומביאים לרתיחה.
מניחים צלעות בצלימת מחבת ומכסים עם מלאי בשר בקר מתובל ומניות עגל. מכסים בנייר כסף.
מניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות או עד הצלעות מכרז.