צלעות טלה בגריל שום של פאט
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות טלה בגריל שום של פאט יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו פתיתי פלפל, עלי פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ברוזמרין תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ואגוזי פקאן מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו צלעות טלה בגריל עם שום קלוי, צלעות טלה בגריל עם יין אדום, שום וזיגוג דבש, ו צלעות טלה כתף בגריל עם מרינדת שום-רוזמרין עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את החלק העליון מראש השום.
מטפטפים אותו בכ -1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ועוטפים בנייר אלומיניום. צולים בתנור למשך 30 דקות, ואז מוציאים ומניחים להתקרר.
לאחר שהתקרר, סחטו את שיני השום הקלויות מהעור לקערה קטנה.
מוסיפים את 3 כפות שמן הזית, פתיתי הפלפל האדום ועשבי התיבול הטריים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, במידת הצורך.
מערבבים היטב כדי להפוך את הדבק.
מתבלים את מדפי הטלה במלח ופלפל, ואז משפשפים את תערובת השום-עשב באופן שווה לתוך הבשר.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. (ראה הערה של קוק)
צולים את מדפי הטלה, בצד הבשר כלפי מטה, כ -3 דקות בצד הראשון. הופכים, ואז נותנים לצד השני לצלות במשך 5 דקות בסך הכל, לקבלת עשייה בינונית-נדירה. מבשלים מעט יותר זמן בינוני. (ראה הערה של קוק)
מעבירים את הטלה מהגריל לפלטה ואוהלים את המתלים בנייר כסף.
תנו להם לנוח 10 דקות לפני שפורסים בין כל צלע כדי להפריד בין הצלעות.