קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

צלעות טלה בגריל שום של פאט

צלעות טלה בגריל שום של פאט
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות טלה בגריל שום של פאט יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו פתיתי פלפל, עלי פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ברוזמרין תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ואגוזי פקאן מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו צלעות טלה בגריל עם שום קלוי, צלעות טלה בגריל עם יין אדום, שום וזיגוג דבש, ו צלעות טלה כתף בגריל עם מרינדת שום-רוזמרין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים את החלק העליון מראש השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מטפטפים אותו בכ -1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ועוטפים בנייר אלומיניום. צולים בתנור למשך 30 דקות, ואז מוציאים ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לאחר שהתקרר, סחטו את שיני השום הקלויות מהעור לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את 3 כפות שמן הזית, פתיתי הפלפל האדום ועשבי התיבול הטריים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
7
מערבבים היטב כדי להפוך את הדבק.
8
מתבלים את מדפי הטלה במלח ופלפל, ואז משפשפים את תערובת השום-עשב באופן שווה לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. (ראה הערה של קוק)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
צולים את מדפי הטלה, בצד הבשר כלפי מטה, כ -3 דקות בצד הראשון. הופכים, ואז נותנים לצד השני לצלות במשך 5 דקות בסך הכל, לקבלת עשייה בינונית-נדירה. מבשלים מעט יותר זמן בינוני. (ראה הערה של קוק)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מעבירים את הטלה מהגריל לפלטה ואוהלים את המתלים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
תנו להם לנוח 10 דקות לפני שפורסים בין כל צלע כדי להפריד בין הצלעות.