קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

צלעות טלה בגריל שום של פאט

צלעות טלה בגריל שום של פאט
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות טלה בגריל שום של פאט יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו פתיתי פלפל, עלי פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ברוזמרין תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ואגוזי פקאן מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו צלעות טלה בגריל עם שום קלוי, צלעות טלה בגריל עם יין אדום, שום וזיגוג דבש, ו צלעות טלה כתף בגריל עם מרינדת שום-רוזמרין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים את החלק העליון מראש השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מטפטפים אותו בכ -1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ועוטפים בנייר אלומיניום. צולים בתנור למשך 30 דקות, ואז מוציאים ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לאחר שהתקרר, סחטו את שיני השום הקלויות מהעור לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את 3 כפות שמן הזית, פתיתי הפלפל האדום ועשבי התיבול הטריים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
7
מערבבים היטב כדי להפוך את הדבק.
8
מתבלים את מדפי הטלה במלח ופלפל, ואז משפשפים את תערובת השום-עשב באופן שווה לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. (ראה הערה של קוק)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
צולים את מדפי הטלה, בצד הבשר כלפי מטה, כ -3 דקות בצד הראשון. הופכים, ואז נותנים לצד השני לצלות במשך 5 דקות בסך הכל, לקבלת עשייה בינונית-נדירה. מבשלים מעט יותר זמן בינוני. (ראה הערה של קוק)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מעבירים את הטלה מהגריל לפלטה ואוהלים את המתלים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
תנו להם לנוח 10 דקות לפני שפורסים בין כל צלע כדי להפריד בין הצלעות.