קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות24
מגזין

צלעות טלה ויטנאמיות ארומטיות

צלעות טלה ויטנאמיות ארומטיות
צלעות טלה ארומטיות וייטנאמיות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 149 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות כבש וייטנאמיות, מרק בשר וייטנאמי ארומטי, ו כבש ארומטי עם תאריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את צלעות הטלה למחבת צלייה, ומתבלים באופן שווה עם השום, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, סוכר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
טפטוף עם 1 כף מיץ ליים, רוטב סויה ושמן זית. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). אפשר הטלה לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
צלי שנחשף בתנור שחומם מראש לרמה הרצויה של doneness, על 20 דקות עבור בינוני, או 30 דקות עבור כל הכבוד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקשטים עם קמצוץ של כוסברה וסוחטים לימון ומיץ לימון מעל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קליפות מלימוןקליפות מלימון