צלעות טלה ויטנאמיות ארומטיות
צלעות טלה ארומטיות וייטנאמיות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 149 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות כבש וייטנאמיות, מרק בשר וייטנאמי ארומטי, ו כבש ארומטי עם תאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את צלעות הטלה למחבת צלייה, ומתבלים באופן שווה עם השום, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, סוכר, מלח ופלפל.
טפטוף עם 1 כף מיץ ליים, רוטב סויה ושמן זית. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). אפשר הטלה לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם.
צלי שנחשף בתנור שחומם מראש לרמה הרצויה של doneness, על 20 דקות עבור בינוני, או 30 דקות עבור כל הכבוד.
מקשטים עם קמצוץ של כוסברה וסוחטים לימון ומיץ לימון מעל לפני ההגשה.