קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות3
ציון בריאות73
מגזין

צלעות טעימות להפליא

צלעות טעימות להפליא
צלעות טעימות להפליא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה כ 144 גרם חלבון 291 גרם של שומן, וסך הכל 3251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם פולי קפה, רוזמרין, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: ואפלים פלאפי להפליא, סלמון לח להפליא, ו עוף צלוי טעים ועסיסי להפליא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף שמן זית בנדיבות על כל הצדדים של צלוי צלעות הממשלה. טוחנים רוזמרין עם פולי קפה במטחנת תבלינים ומפזרים את התערובת על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
פולי קפהפולי קפה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים פלפל לימון ופלפל שחור על הבשר, ואחריו אבקת שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פלפל לימוןפלפל לימון
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים צלי למחבת צלייה גדולה ומכסים בנייר אלומיניום שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
צלי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו 15 דקות. לחשוף ולהמשיך צלייה עד הבשר הוא השחמה מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלי קורא לפחות 145 מעלות F( 65 מעלות C), על 1 שעה ו 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו שאר צלי לפחות 10 דקות לפני חיתוך.