צלעות יין אדום
צלעות יין אדום דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2098 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 181 גר' של שומן. אם יש לך צלעות בקר קצרות, עגבניות משומר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: צלעות צלויות של יין אדום, צלעות קצרות עם יין ושמנת, ו צלעות צלויות של יין אדום.
הוראות
מפזרים צלעות באופן שווה עם 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. צלעות בישול, בקבוצות, בתנור הולנדי גדול עמיד מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר צלעות לקערה גדולה, ולנקז תנור הולנדי.
להפחית את החום בינוני; להוסיף שום הבא 3 מרכיבים לתנור הולנדי. מבשלים, מערבבים מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד שהירקות רכים ומשחימים. מערבבים עגבניות ו-5 המרכיבים הבאים. להחזיר צלעות לתנור ההולנדי, ולהביא לרתיחה; לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום כבד ומכסה.
אופים ב 350 במשך 3 1/2 עד 4 שעות או עד הצלעות מכרז מאוד.
הסר צלעות ועשבי תיבול. להיפטר עשבי תיבול; לשמור על צלעות חמות.
מסננת ירקות מסננים באמצעות רשת תיל דק לתוך קערה גדולה.
יוצקים רוטב לתוך כוס מדידה 8 כוסות כוס.
בואו לעמוד 30 דקות, שומן רזה מרוטב.
מוסיפים רוטב וירקות מתוחים בחזרה לתנור ההולנדי. חזור לרתיחה על חום בינוני גבוה, ומבשל, חשוף, 20 דקות או עד מעובה.
מגישים רוטב על צלעות קצרות.