קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

צלעות כבש בגריל ברוטב רוזמרין ואורז בר-שומר פילאף

צלעות כבש בגריל ברוטב רוזמרין ואורז בר-שומר פילאף
אם יש לכם לקשט: שומר, צלעות כבש צלעות, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו צלעות כבש עם פילאף אורז תרד, צלעות כבש בגריל רוזמרין, ו צלעות כבש רוזמרין בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להבריש צלעות כבש עם שמן, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
דַק-דַק-
2
גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
4 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 14
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מגישים עם רוטב רוזמרין ואורז בר-שומר Pilaf; לקשט,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק