צלעות כבש בגריל עם רוטב דובדבן
צלעות כבש בגריל עם רוטב דובדבן נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח, דובדבנים, פורט טוואני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו צלעות כבש משובצות פיסטוק עם רוטב דובדבן, צלעות כבש בגריל עם רוטב דובדבן טארט, ו צלעות כבש עם רוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים כבש באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל; להפריש.
להביא פורט לרתיחה במחבת בינונית על חום גבוה. מרתיחים, חשופים, 2 עד 3 דקות או עד מופחת 1/3 כוס. להפחית חום בינוני.
שלב עמילן תירס ומים בקערה נפרדת, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור ודובדבנים למחבת. מבשלים 1 דקה או עד הרוטב הוא עבה מעט.
הסר מהחום; מערבבים ב טימין ונותר 1/4 כפית מלח.
כבש מעיל עם ספריי בישול; מקום על מתלה גריל. גריל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים רוטב דובדבן מעל כבש.
מגישים עם: בצל אדום בגריל וקישואים