צלעות כבש בלסמיות דבש
צלעות טלה דבש בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . אם יש לך חומץ בלסמי, שן שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צלעות טלה בלסמיות ודבש בלסמי, צלעות כבש צלויות עם דבש-תאנים בלסמיות וגבינת עיזים, ו צלעות כבש בלסמיות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את חומץ בלסמי, שום, ודבש. דופק עד מעורבב. עם המכונה פועלת, לאט לשפוך שמן צמחי עד התערובת חלקה ויוצר רוטב עבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים רוזמרין. גריל צלעות כבש במשך 2 עד 3 דקות בכל צד עד בינוני-נדיר.
סדר את צלעות הכבש על מגש. כפית את הרוטב מעל או לשרת את הרוטב בצד.