צלעות כבש וראגו עם מולורדוס
צלעות כבש וראגו עם מלורדוס עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1232 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך sprig רוזמרין, יין, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו Lamb Ragù, כבש ראגו, ו כבש ראגו מעל קמפנל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את טלה הקרקע, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לשבור את הבשר, עד השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את שאלוט, טימין ורסיסי רוזמרין, עלה דפנה והבצל הקצוץ ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט ובצל מתרככים, כ 4 דקות.
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת על ידי שלושה רבעים, על 4 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ורוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -20 דקות. מערבבים בזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. השליכו את הקורנית ואת זרזירי הרוזמרין ואת עלה המפרץ ושמרו על הרוטב חם.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל ומלטפים את הקורנית הקצוצה והרוזמרין על הבשר.
מוסיפים את הצלעות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב בחוץ בינוני נדיר בתוך, כ 3 דקות לכל צד.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה malloreddus עד אל דנטה.
מוסיפים את סמרטוט כבש ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפקורינו ומערבבים שוב.
מעבירים את הפסטה לצלחות ומעלה עם צלעות כבש.