צלעות כבש ים תיכוניות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות כבש ים תיכוניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, מלח כשר, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו צלעות כבש ים תיכוניות, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הטלה עם 3/4 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
להוסיף 4 של צלעות למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה. חזור עם הצלעות שנותרו. צלי כדי doneness הרצוי, 4 עד 6 דקות עבור בינוני-נדיר. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את העגבניות, שום, שומר, מיץ לימון, אורגנו, ואת השמן הנותר, מלח ופלפל. מחלקים את ארוגולה ואת צלעות כבש בין צלחות בודדות כפית את תערובת העגבניות על הירוקים. טיפ: הטעמים הבהירים והמרעננים של עגבניות, שומר וסלט ארוגולה גם הולכים טוב עם סטייק צרוב או סלמון.