תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שאנקס כבש מוצק. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. לך לחנות ותביא שמן צמחי, מוצק, צלעות כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מוצלחות, כבש חסון, ו צלעות כבש מטוגנות.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי או בסיר רחב גדול על חום בינוני גבוה עד שהשמן מתחיל לעשן. מחממים את שוק הטלה בשמן החם מכל הצדדים עד להשחמה היטב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר שוק כבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
3
יוצקים את השומן העודף מהתנור ההולנדי, להפחית את החום בינוני, ומערבבים את הבצל והשום. מבשלים ומערבבים עד הבצלים התרככו והפכו שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הגזר, סלרי, רסק עגבניות; להמשיך לבשל 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
החזירו את הטלה אל התנור ההולנדי, ושפכו פנימה את הבירה המלוחה ואת מרק הבשר. להביא לרתיחה מעל חום גבוה. בזמן שאתם מחכים שהבירה תבשל, השתמשו בחוט מטבח כדי לקשור יחד את ספרי הקורנית, גבעולי הפטרוזיליה, ועלי דפנה לחבילה מאובטחת; הוסיפו לשדות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
צלעות כבש
חתיכות ירקות בגודל נגיס
סטאוט
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1 קילו שוקי עוף
5
לאחר שנקי הטלה מתחילים להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד שה הוא רך מאוד וכמעט נופל מן העצם, 2 עד 3 שעות. מערבבים את הטלה מדי פעם כשהוא מבשל, ומוסיפים מים במידת הצורך כדי למנוע מנוזל הבישול להיות עבה מדי. אתה רוצה שנוזל הבישול יצטמצם לרוטב טוב עד שצלעות הטלה יסיימו. מערבבים את sprig רוזמרין, ומלח ופלפל לטעום במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.