צלעות כבש מזוגגות גינס
אם יש לכם גרגרי פלפל, זרעי כוסברה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו צלעות כבש מזוגגות בדבש, צלעות כבש עם זיגוג סיידר, ו צלעות כבש מזוגגות דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סטאוט, סוכר, זרעי כוסברה, גרגרי פלפל, ו 1/4 מלח כפית לרתיחה בסיר שאיבה 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להמשיך רותחים (לפקוח עין על זה ולהפחית את החום כדי לשמור אותו מרתיחה) עד זיגוג הוא מתקתק מופחת עד 1/2 כוס, 20 עד 30 דקות.
מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה להשליך מוצקים.
לטפוח צלעות יבש ומפזרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מחלקים זיגוג בין 2 קערות קטנות ולהגדיר 1 בצד לשימוש מאוחר יותר.
מברשת שני הצדדים של צלעות עם זיגוג (מן הקערה הנותרת) ולסדר על מתלה של מחבת broiler.
מטגן 5 סנטימטרים מחום, 4 עד 5 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר. (אל תהססו לחתוך ולהציץ כדי לבדוק את העדינות של הבשר.)
מעביר צלעות למגש ומטפטף עם זיגוג שמור.
* בירה יכולה להיות מבלבלת למדידה: האם אתה כולל את הראש, או לגרוף אותו, או לתת לו להתפוגג? גינס מגיע במגוון של פחיות ובקבוקים בגודל שונה. להטות את כוס המדידה תוך כדי לשפוך את סטאוט נגד הצד של המדד (כדי למזער את היצירה של הראש המפורסם של זה), ולתת את הקצף שוכך כך שאתה רק מדידת הנוזל הכהה. כל שאריות הן על חשבון הטבח.* לרסק זרעי כוסברה ופלפלים, או להשתמש במרגמה ועלי, או לשים זרעי כוסברה ופלפלים בשקית פלסטיק sealable ולרסק אותם עם תחתית מחבת כבדה או סיכה מתגלגלת.* זיגוג יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* תלוי איפה אתה קונה צלעות כבש שלך, הם יכולים לבוא גזוז frenched (העצמות מגורדות נקי של שומן ובשר), או נשאר לבד עם שכבות דקות של שומן ובשר על העצמות ללא פגע. זה בדרך כלל זול יותר לקנות מדפים 8 צלעות של כבש מחנויות הקופסה הגדולה לחתוך אותם בעצמך צלעות. אם אתה מעדיף את המראה של עצמות ארוכות, ניקה, בחר את הצלעות הצרפתיות או מדפים (כמה חנויות גדולות למכור אותם ככה). אם אתה רוצה חתיכות נוספות של בשר ושומן שנותרו על העצם עבור האורחים שלך לכרסם על, לחפש צלעות לא מגעילות, או במיוחד לבקש הקצב לא צרפתית את העצמות.