צלעות כבש מטוגנות בעגבנייה
צלעות טלה מטוגנות בעגבניה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 246 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שיני שום, פטרוזיליה, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים כבש עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים כבש למחבת ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד להשחמה.
להוסיף שום למחבת; לטגן 15 שניות.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים עגבניות; לבשל 2 דקות. החזר טלה למחבת. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. הפוך כבש מעל; מבשלים 1 שעה או עד הבשר נעשה רך מאוד.
מניחים כבש על צלחת; לכסות באופן רופף עם נייר. שומן רזה מפני השטח של הרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות או עד מעובה. להחזיר כבש למחבת; לבשל 4 דקות או עד כבש מחומם היטב. מוסיפים פטרוזיליה.