קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל

צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל
צלעות טלה מטוגנות עטופות בחציל דורשות כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שאנקס כבש, פלפלים, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל, צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל, ו צלעות כבש מטוגנות וחציל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הסר רצועות עור ברוחב 2 אינץ ' מצדדים מנוגדים של כל חציל עם מקלף ירקות וזרק. מחזיק סכין במקביל בצד קלופים, לחתוך כל חצילים לאורכו לפרוסות 8 (1/3 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מברשת חצילים פרוסות משני הצדדים עם שמן ולסדר שכבה 1 ב 2 מחבתות אפייה רדודות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מפזרים מלח ופלפל ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד חצילים הוא רך ושחומים קלות, 30 עד 40 דקות בסך הכל. חציל מגניב במחבתות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
פט שנקס יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שוקים חומים ב 2 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה כמו השחמה למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק שאנקס בשכבה 1. מחבת מילואים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מבשלים פלפל, שום, תבלינים, ועלי דפנה בשומן הנותרים במחבת על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים עגבניות קצוצות ומביאים לרתיחה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ויוצקים מעל שוקים (נוזל צריך לבוא על חצי למעלה הצדדים של בשר).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מכסים את המחבת צלייה בחוזקה בנייר כסף וצליה באמצע התנור עד רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות. שנקס מגניב, חשוף. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
הסר שאנקס מן הרוטב. להשליך עצמות סחוס, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1 1/2 אינץ'. שומן דל שומן מרוטב ורוטב העונה עם מלח ופלפל. כפית שליש רוטב לתוך זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מסדרים 2 פרוסות חצילים מקצה לקצה לאורך על משטח עבודה כך מסתיים חפיפה על ידי כ 2 אינץ'. שים שמינית כבש על חצילים שם הוא חופף, ואז לעטוף קצוות של חצילים מעל כבש כדי ליצור צרור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
העברת צרור לתבנית אפייה עם מרית מתכת רחבה. הפוך 7 חבילות יותר באותו אופן, הסדרת אותם בשכבה 1 בצלחת. כפית נשארת רוטב מעל ומסביב חבילות לכסות צלחת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חבילות צמה באמצע תנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman