צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר
נסו כבש בסגנון הודי שנקס עם משמשים מיובשים, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו צלעות כבש מטוגנות עם ג'ינג'ר וחמש תבלין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור הולנדי 5-6 ליטר בחום בינוני גבוה במשך שלוש דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן. בינתיים, צלעות טלה מלח בנדיבות-שתיים עד שלוש כפיות מלח כשר לסל. כאשר שמן מנצנץ, שוקים חומים בשמן, בקבוצות, במידת הצורך, עד השחיתו קלות על כל הצדדים (אתה לא צריך צרור כהה עבור צלחת זו).
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
צלעות כבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מניחים את השוקיים בצד על צלחת ומוסיפים את כל התבלינים למעט זעפרן לסיר. מערבבים לעתים קרובות מעיל עם שומן עד התבלינים להיות מאוד ארומטי, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים מרק עוף, משפשפים חתיכות מצח בתחתית מחבת, ואז משמשים, שזיפים, זנגביל מסוכר, וזעפרן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לסדר צלעות כבש בשכבה אחת בתחתית הסיר.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מכסים במכסה כבד, מצויד היטב (או להשתמש גיליון של רדיד אלומיניום מתחת למכסה) ולהעביר סיר לתנור ו braise במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד שאנקים הם רכים meltingly ולהציע סכין קיצוץ אין התנגדות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
העבר שאנקס למגש ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. מסננים צמות נוזלי ולהעביר משמשים, שזיפים, זנגביל מסוכר להגשה מגש.