קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עם שום ותבלינים הודיים

צלעות כבש מטוגנות עם שום ותבלינים הודיים
שנקי טלה מטוגנים עם שום ותבלינים הודיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש זרעי כוסברה, מלח ופלפל, ציר עוף, מקל קינמון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות כבש מטוגנות שום, צלעות כבש מטוגנות עם פלפלים ושום, ו צלעות כבש מטוגנות עם שום ורוזמרין (סיר חרס).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל, מחממים את השמן. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לקערה.
4
מוסיפים את הבצל לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות הכתושות ומבשלים עד עבה מאוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את ציר העוף, ציפורן, הל, כוסברה, כמון וקינמון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הטלה וכל מיצים שהצטברו לכסות. צמה בתנור במשך 2 שעות, פונה פעם אחת, עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את הטלה לקערה ומכסים בנייר כסף. מסננים את נוזל צלימת למחבת גדולה לרפרף את השומן. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, 20 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הטלה למחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את השוקיים כמה פעמים, עד מחומם דרך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים את השוקיים והרוטב לקערות רדודות, מקשטים עם המנטה ומגישים עם ריזוטו פארו-עגבניות זול.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ה-Laurenz V Charming Gruner Veltliner עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Laurenz V מקסים גרונר Veltliner
Laurenz V מקסים גרונר Veltliner
ניחוחות של תפוחים בשלים spiciness Veltliner טיפוסי להתחתן כדי ליצור מרתקזר פירות. על החיך, היין רך ועסיסי, נתמך על ידי פירות עדיניםחומציות. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!