צלעות כבש מצופות שום ועשב
צלעות כבש מצופות שום ועשב הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות כבש מצופות עשב, צלעות כבש מצופות עשב, ו צלעות כבש מצופות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מניחים את השום, פירורי לחם, ורוזמרין במעבד מזון ודופק במשך כמה שניות לקצוץ, ולאחר מכן להוסיף מספיק שמן זית עד הדבק נוצר. מתבלים במלח ופלפל. לחץ על הדבק בחוזקה על פני השטח של צלעות כבש.
שמן זרעי ענבים חום מעל חום בינוני במחבת מטוגנת וחום בכל צד של הצלעות, ומשאיר את הקרום ללא הפרעה ב-2 הדקות הראשונות כדי לאפשר לקרום להשתלב בבשר.
מניחים על תבנית אפייה ומסיימים בתנור כ-6 עד 8 דקות נוספות.