צלעות כבש מרוקאיות עם פילאף קוסקוס
אם יש לכם בצל ירוק, כוסברה טחון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. נסו צלעות כבש מרוקאיות עם קוסקוס מתובל, תבשיל מרוקאי מבושל איטי עם פירות ואגוזים קוסקוס Pilaf # CampbellSauces, ו כבש מרוקאי עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פפריקה הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב לשלב. שמור 1 1/2 כפיות תערובת תבלינים, ולהניח בצד.
מברשת צלעות כבש עם שמן זית; לשפשף 4 1/2 כפיות תערובת תבלינים משני הצדדים של צלעות כבש. תניח בצד את צלעות הכבש.
מערבבים מרק עוף, מיץ תפוזים, גזר, ושמור 1 1/2 כפיות תערובת תבלינים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מערבבים בקוסקוס ובצל ירוק.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות או עד הנוזל נספג. תערובת מוך עם מזלג; להתחמם.
מניחים צלעות כבש על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים צלעות כבש עם קוסקוס.