צלעות כבש עם זיגוג דובדבנים
צלעות טלה מזוגגות בדובדבן עשויות להיות רק מנת הצד שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 179 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, צלעות כבש, שום בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כבש מזוגגות דובדבן, צלעות כבש צרובות מחבת, ו צלעות כבש צרובות מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מערבבים רוזמרין, מלח, ו 1/4 פלפל כפית בקערה קטנה, ערבוב היטב. לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של כבש.
מוסיפים כבש למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד.
הסר כבש מהמחבת. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
להחזיר את המחבת לחום בינוני; חלוק עם ספריי בישול.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות.
להוסיף 1/4 הנותרים פלפל כפית ומרק; לבשל 1 דקה, מגרד מחבת לשחרר חתיכות משחי. מערבבים בשימורים וחומץ; מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט. להחזיר כבש למחבת; להפוך מעיל. לבשל 1 דקה או עד מידה רצויה של doneness.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.