צלעות כבש עם לימון בולגור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם למוני Bulgur. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך צלעות כבש לחתוך צרפתי, בולגור, עלי פטרוזיליה שטוח עלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 31 דקות. נסו צלעות כבש לבנוניות עם חסה לבנה, סלט לימון בולגור עם שרימפס ותרד, ו סלמון אפוי למוני עם אספרגוס מתכון בולגור (מתכונים דומים).
הוראות
מקום צלעות בשקית zip-top.
להקציף יחד חומץ, 2 כפיות שמן, נענע.
יוצקים מעל כבש, שקית חותם, ולשפשף מרינדה מסביב. תרגע 20 דקות.
בסיר 2 ליטר עם מכסה, להביא את המרק לרתיחה.
מוסיפים בולגור, גזר, ומלח, מבשלים 7 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות. קוצצים פטרוזיליה ומערבבים עם מיץ לימון ושמן שנותר. מערבבים את תערובת הפטרוזיליה לתוך בולגור, מוך עם מזלג. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כבש למחבת, משליכים מרינדה. מבשלים 23 דקות לכל צד.
מפזרים כבש באופן שווה עם פלפל.